30 mei 2024

Update 30 van Playerunknown's Battlegrounds: Tanks, Assassins en Wapens!

Patchnote tijd voor Playerunknown’s Battlegrounds. Deze keer hebben ze weer wat toffe nieuwtjes voor ons spelers. Lees mee voor alle grote updates!

We zijn aangekomen bij al de dertigste update van de Battle Royale game Playerunknown’s Battlegrounds. Eén van de eerste én tevens beste BR games tot nu toe. Een spel met veel verschillende wapens, een lijst die nog altijd aangevuld wordt. Net als nu, het nieuwste wapen is de Deagle. Een pittig handpistool met heel veel damage. Zeg maar dag tegen de level drie helm van je tegenstander, met 62 damage per shot is die al snel naar z’n grootje. Deze damage brengt wel wat recoil met zich mee, maar je kan hem uitrusten met verschillende scopes, lazers en magazijnen. Zoek voor de .45 ammunitie en knal er op los! De Deagle is op alle PUBG mappen te vinden.
Playerunknown’s Battlegrounds
Oeter, oeter, oeter met je squad in een… tank! Geheel een tank kunnen we het ook niet noemen maar het komt aardig in de buurt met de BRDM-2! Met een Care Package (te verkrijgen met een Flare Gun) komt dit schatje op de map. Een amfibisch voertuig, cross ermee over land maar ook over water! Als dat niet OP is, weet ik het niet meer. Met wielen die geen schade kunnen oplopen en een HP van 2500 zit jij wel even relaxed in dit wagentje. Red Zone damage? Granaten? Drie andere squads die op je schieten? Amper een probleempje voor de BRDM-2 van Playerunknown’s Battlegrounds.
Playerunknown’s Battlegrounds
Kon je niet kiezen tussen Assassins Creed en Playerunknown’s Battlegrounds? Het is opgelost door de twee te combineren! Je kan nu namelijk hangen aan richeltjes tot 2,5 meter hoog. Gebruik dit om op nieuwe manieren gebouwen te scannen en je door de map te bewegen. Maar pas op, je kan je niet zoals Ezio laten vallen in een hooiberg.
Playerunknown’s Battlegrounds
Tot slot wagen de makers van Playerunknown’s Battlegrounds zich aan een soort ping-methode. De nieuwe optie Radio Message maakt het mogelijk om simpel met je teamgenoten te communiceren. Gebruik de ping met een klik op je muiswiel of met F3, spot je een vijand? Klik dan dubbel op de muiswiel of dubbel op F3. Ook is er de keuze om snel een respons te geven zoals een bedankje, een excuses of een vraag. Helemaal handig en het laat zeker zien dat de makers luisteren naar de spelers.

Playerunknown’s Battlegrounds
Playerunknown’s Battlegrounds
De update draait nu op de testservers. Met een paar weken komt hij naar de normale servers zodat de spelers er helemaal mee los kunnen gaan!
~Succes!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →