Drie nieuwe titels naar Playstation Now

Playstation Now, de streaming dienst van Playstation heeft onlangs drie nieuwe titels toegevoegd aan haar bibliotheek. De titels zijn vanaf nu speelbaar via Playstation 4, of PC. Persona 5, Hollow Knight en Middle Earth: Shadow of War zorgen voor nog meer grote titels in de uitbreidende lijst.

Vorige maand zagen we dan Playstation Now een forse prijsdaling heeft ontvangen. Deze is permanent waardoor je nu nog maar €59,99 in plaats van €99,99 per jaar betaald voor de dienst. Daarnaast zijn er vorige maand ook sterke titels toegevoegd die tijdelijk speelbaar zijn. God of War, Grand Theft Auto 5 en Uncharted 4 bijvoorbeeld. Deze titels zijn echter maar speelbaar tot begin januari 2020.
Dit maal worden er opnieuw een aantal tijdelijke titels toegevoegd. Persona 5 en Shadow of War zijn beide tot en met 4 februari 2020 beschikbaar via Now. Hollow Knight is toegevoegd zonder einddatum.
Met de recente prijsdaling van Now hebben wij opnieuw met een kritische blik gekeken naar de dienst. Eerder in 2017 schreven we al een review nog vóór er Playstation 4 titels beschikbaar waren. Er is veel veranderd in 2,5 jaar. Je leest onze recente review van Playstation’s stream dienst hier. Via een Playstation 4 console is het mogelijk om Ps4 titels te downloaden zodat deze zonder kwaliteitsverlies gespeeld kunnen worden. Playstation 2 en Playstation 3 titels kunnen alleen gestreamd worden. Via PC kunnen geen enkele titels gedownload worden.
Dit waren trouwens de meest gespeelde titels in november:

 • Grand Theft Auto V;
 • God of War;
 • Uncharted 4: A Thief’s End;
 • Infamous Second Son;
 • Rocket League;
 • Fallout 4;
 • NBA 2K18;
 • WWE 2K18;
 • Mortal Kombat X;
 • Batman Arkham Knight;
 • Mafia 3;
 • Farming Simulator 19.

Met welke games in Now ben jij ondertussen aan de slag gegaan?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation