20 februari 2024

Dragon Quest Builders 2 komt in 2019 naar PC

Dragon Quest Builders 2 werd extreem goed ontvangen en had exceptionele verkoopcijfers voor een game die eigenlijk vooral alleen in Japan bekend was. De echte fans kunnen waarschijnlijk niet wachten tot de game uiteindelijk naar de PC komt. En met uiteindelijk bedoelen wij natuurlijk dit jaar nog.

Op 10 december komt Dragon Quest Builders 2 namelijk naar jouw grote beeldscherm toe. Deze Dragon Quest spin-off draait vooral om het bouwen en volgen van een best wel sterke verhaallijn. In mijn review voor de game vertel ik hier veel meer over, dus heb je interesse, dan check vooral even de review voor de game! Ben je meer geïnteresseerd in de volledige main titels, dan hebben wij nog een review voor jou!
Dragon Quest Builders 2 is een Minecraft-achtige bouw-game met een best wel leuke verhaallijn om doorheen te spelen. De game heeft wat dat betreft volledige andere bouwmogelijkheden en een betere diepgang dan Minecraft. Als jij dus een iets complexere bouwgame wilt spelen, dan zit je hier goed. De game is nu voor 60 Euro te pre-purchasen via Steam. Er zijn verschillende pre-order bonussen beschikbaar:

  • Medicinal Herb Decoration: a recipe for a decorative Medicinal Herb
  • Dragon Quest Logo Decoration: a recipe for the famous DRAGON QUEST logo.
  • Chimaera Wing Decoration: a recipe for an ornamental Chimaera Wing
  • Sigil Blocks: five recipes for blocks which have either a Sun, Moon, Star, Water drop or Heart symbol
  • Lo-Res Luminary Recipes: a set of recipes for building the Scions of Erdrick
  • Legendary Line Art Recipe: a recipe for a painting of the Scions of Erdrick

PC spelers hebben ook toegang tot de bonussen die al beschikbaar waren voor PS4 en Nintendo Switch seizoenspashouders. Deze bonussen bestaan uit:

  • Designer’s Sunglasses
  • Hotto Stuff Pack: includes over 40 new recipes to design structures in the style the Hotto Steppe resting area and access to an all-new island with new materials.
  • Aquarium Pack: Unlock the fishing rod, plus access to a fishing island where you can catch 40 different fish.
  • Modernist Pack: Includes over 70 recipes for modern-looking structures, hairstyles and clothing.

Ben jij benieuwd naar de PC versie? laat het ons even weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →