19 april 2024

Google Stadia krijgt 10 extra games op release

Google Stadia komt vandaag uit. Iedereen die de founders editie heeft besteld, krijgt tussen nu en 24 november zijn of haar Stadia opgestuurd. Vorige week werden de eerste 12 games aangekondigd die met release speelbaar zullen zijn op de streaming dienst van Google. Daar zijn er nog 10 games bijgekomen. Dit maakt een totaal van 22 games die speelbaar zijn vanaf het moment dat je je Stadia met de post ontvangt.

Het zijn niet de minste games die aan de release lijst worden toegevoegd. Zo kunnen we aan de slag met Metro Exodus, Final Fantasy XV, Grid 2019, Rage 2 en Wolfenstein: Youngblood. Dit zijn allemaal goede games die je wellicht al gespeeld hebt. Maar mocht je ze niet gespeeld hebben, zijn dit zeker titels om aan te raden. Naast deze vijf geweldige games komen Attack on Titan: Final Battle 2, Farming Simulator 2019, Football Manager 2020, NBA 2K20 en Trials Rising ook naar Google Stadia’s release dag.
We vragen ons echter af of dit voldoende is om gamers te overtuigen om de Google Stadia aan te schaffen. Merendeel van de games zijn al een tijdje uit op de andere platforms. We hadden wellicht toch wat meer games gezien die net uit zijn of die op punt staan om gereleased te worden. Maar mocht je geen PS4, Xbox of PC hebben dan kan Google Stadia wellicht een prima goedkope optie zijn om aan te schaffen. We sommen de 22 games die met de release komen nog voor jullie hieronder op.

Google Stadia release games

 • Assassin’s Creed Odyssey
 • Destiny 2: The Collection
 • GYLT
 • Just Dance 2020
 • Kine
 • Mortal Kombat 11
 • Red Dead Redemption 2
 • Rise of the Tomb Raider
 • SAMURAI SHODOWN
 • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
 • Thumper
 • Tomb Raider: Definitive Edition
 • Metro Exodus
 • Final Fantasy XV
 • Grid 2019
 • Rage 2
 • Wolfenstein: Youngblood
 • Attack on Titan: Final Battle 2
 • Farming Simulator 2019
 • Football Manager 2020
 • NBA 2K20
 • Trials Rising