15 april 2024

Eerste Black Widow trailer staat online

Phase 4 van de MCU wordt geïntroduceerd door bad-ass Scarlett Johansson in de eerste Black Widow film. Deze film krijgt een eerste trailer en Marvel speelt niet maar wat rond!
De trailer kwam zonder enige aankondiging een aantal uurtjes geleden online te staan. Natasha Romanoff, oftewel Black Widow (Scarlett Johansson), krijgt een eigen film, dat wisten we al. Wat nog een beetje vaag was, was waar de film om zou draaien. Het lijkt erop dat de film zich afspeelt in een vage periode ergens tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. Marvel trailer willen nog wel eens ver van de realiteit afstaan, dus wat je ziet is niet direct wat je krijgt. Meestal is dat gelukkig beter!

Infinity War tot Endgame

Avengers: Endgame kan worden bekeken op Disney+

Natasha zag haar einde in Avengers: Endgame. Zo begint de trailer dan ook, met één van haar bekendste lines uit Avengers; “I used to have nothing, but then I got this job, this family. But nothing lasts forever.” Dit speelt af bovenuit een compilatie van haar grootste MCU momenten. Daarna springen we naar het verleden en worden we geïntroduceerd aan de schurken en bondgenoten die Natasha zullen beïnvloeden in de film.
Black Widow verschijnt op 1 mei 2020 en begint de vierde MCU fase. Ben jij benieuwd naar de film? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons ook direct weten welk moment jij het tofst vond na het kijken van de trailer.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →