25 mei 2024

Resident Evil 3 Remake coverafbeeldingen verschijnen op PSN

Er lijken coverafbeeldingen van een gloednieuwe Resident Evil Remake verschenen te zijn op het Playstation Network. Gamstat houdt alle nieuw komende titels bij die verschijnen op PSN en laat deze vervolgens zien in een overzicht.

Resident Evil 2 verscheen met veel lof en de game dingt zelfs mee voor de grote titel van het jaar: Game of the Year. Vorig jaar won God of War van Sony Santa Monica deze prijs. Het is dan ook geen taak van een raketgeleerde om te bedenken dat andere games in de franchise ook eenzelfde soort behandeling kregen. De originele game is immers ook aan de beurt geweest. Volgens Gamstat gaat het ook daadwerkelijk gebeuren. Resident Evil 3 is volgens hun namelijk verschenen op het Playstation Network.
Remake 3
Bovenstaand zien we een coverafbeelding in een soort zelfde stijl als dat we ‘m zagen voor Resident Evil 2. Onderstaand zien we een Japanse versie van de remake, waar de franchise onder naam Biohazard de rondte gaat.
Biohazard RE3
Er lijkt tenslotte ook een Z Version aanwezig te zijn, met een iets andere cover, wederom vergelijkbaar met de voorganger.
Resident Evil 3 remake
Dat de games verschenen zijn kan natuurlijk betekenen dat er een aankondiging aan zit te komen vanuit Capcom. De timing van deze verschijning is dan ook niet heel verkeerd aangezien de Game Awards volgende week van start gaat. Gaat Capcom op 12 december Resident Evil 3 (opnieuw) aankondigen? De show staat inmiddels bekend om met veel verrassingen te komen betreft game aankondigingen. Enerzijds is het een viering van games, anderzijds een spannend moment voor de fans voor de eerste voorproefjes.
Kijk jij uit naar een nieuwe remake binnen de Resident Evil franchise? Resident Evil 2 is bij ons zeer goed in de smaak gevallen! Lees hier onze review. Het zal een lastige klus worden om dit meesterwerk te overtreffen, zal Capcom hier in slagen? Wij hopen van wel.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →