20 maart 2023

Gratis weekend voor The Crew 2 aangekondigd

Ubisoft heeft aangekondigd dat The Crew 2 gratis beschikbaar is om te spelen van 5 december tot 8 december op PS4, Xbox One en PC.

Spelers krijgen toegang tot de volledige game tijdens dit gratis weekend. Dit is inclusief de nieuwste update, Blazing Shots, die wekelijkse PvE wedstrijden en unieke LIVE Summit evenementen brengt waarbij spelers de top van het klassement moeten bereiken om exclusieve beloningen te winnen op basis van hun rangorde. Spelers kunnen Blazing Shots ervaren, plus honderden andere uitdagingen en de vrijheid om de hele VS te verkennen achter het stuur van hun droomvoertuigen op het land, op zee en in de lucht.

Spelers die hun reis willen voortzetten in de Amerikaanse open wereld van The Crew 2, houden niet alleen hun spelvooruitgang maar mogen ook genieten van een korting van maximaal 70% op The Crew 2 volledige game en Season Pass tijdens het gratis weekend.

Over The Crew 2

The Crew 2, ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower, een studio gevestigd in Lyon, Frankrijk, laat spelers de spanning ervaren van de Amerikaanse motorsportgeest in een volledig opnieuw ontworpen VS. De speelplaats van de game verlegt fysieke grenzen. Zodat fans van autorijden en open wereld hun vaardigheden kunnen testen in non-stop competitie en verkenning.
Lees onze review van The Crew 2 en meer op onze site en volg ons ook op ons Youtube kanaal