25 februari 2024

Moonshinen met Red Dead Redemption 2!

Red Dead Redemption 2 Online komt met een nieuwe Specialist Role, namelijk de Moonshiner. Als Moonshiner weet jij alles van de zwarte markt en hoe hier op te handelen. Voel jij je altijd een beetje stiekem en rebels, dan is dit het nieuwe pad voor jou!

Bij Red Dead Redemption 2 Online is het belangrijk om het geld rijkelijk binnen te harken. Er zijn verschillende manieren om dit in game te doen. En vanaf binnenkort kan dit dus door via de zwarte markt te handelen. Dit gaat samen met een geheel nieuwe questline die je alleen of met vrienden kan spelen. Dit sluit goed bij je aan als je al de Trader Path volgt, dan breid je je zaken gewoon iets verder uit! Ook levert deze nieuw weg je eigen stukje land op, en dat is zeker interessant…
Red Dead Redemption 2
Wanneer je als Trader in Red Dead Redemption 2 een verkoop missie volbrengt of rank vijf haalt in de Trader rol, zul je een introductie krijgen met Maggie Fike. In Emerald Ranch zal de ontmoeting plaats vinden en Maggie heeft een aantal goede connecties voor jou om je zaakjes op orde te brengen. In de loop van de quest zal je een Moonshining Shack krijgen. Op het eerste gezicht lijkt het op een huisje, niets bijzonders. Maar in de kelder, that is where the magic happens!
In de gehele missie zul je vaak samenwerken met Maggie. Zo moet je het bijvoorbeeld opnemen tegen haar vijanden. Zorg tussen alles door dat je jouw zaak uitbreid. Dit door veel te verkopen en de concurrentie uit te schakelen. Zo leer je steeds meer recepten en op die manier zal jouw Moonshine het beste worden van de buurt! Misschien zelfs wel van het land? Hoe beter je speelt hoe beter de zaken, je kan bijvoorbeeld ook van je kelder een echte bar maken. Nodig je vrienden maar uit voor een geheim drinkfeest!
Red Dead Redemption 2
Vanaf 13 december, 2019, komt de rol online. Dan kan je op een nieuwe manier je centjes verdienen in Red Dead Redemption 2 Online! Ook komt er een nieuwe revolver in het spel, plus kleding en meer Wardrobe slots.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →