25 februari 2024

RIDE 4 teaser trailer bevestigd ontwikkeling

Milestone onthulde vandaag de langverwachte teaser trailer van RIDE 4. Deze trailer bevestigt tevens de ontwikkeling van de game.

RIDE 4 is het laatste hoofdstuk van de geliefde franchise die gewijd is aan alle tweewielers. De game staat gepland voor een release in 2020. Hoewel meer details over nieuwe gamefuncties later in de campagne bekend worden gemaakt, probeert RIDE 4 de ultieme sandbox te worden voor alle motorliefhebbers. Dit proberen ze te bereiken met een nooit eerder gezien niveau van realisme en nauwkeurigheid. RIDE 4 zal verschillende verbazingwekkende nieuwe functies bevatten die nog nooit eerder in de serie zijn gezien.

Sinds de start van de serie in 2015 heeft RIDE zich gevestigd als een eerbetoon aan de motorcultuur, erkend als uniek in zijn genre dankzij de hoeveelheid voertuigen, de gedetailleerde weergave van deze motoren en de sensatie van zijn race gameplay. De RIDE franchise is de thuisbasis van meer dan 1,5 miljoen spelers die dezelfde passie voor racen met motorfietsen delen; een gepassioneerde gemeenschap die gemakkelijk met een paar nummers kan worden beschreven: 52 miljoen motorfietsen gekocht om meer dan 238 miljoen wedstrijden te racen, die meer dan 233 miljard kilometer afleggen. Dit komt neer op meer dan 780 reizen naar de zon en terug.
Lees ook onze review van RIDE 3 en volg ons ook op ons Youtube kanaal