Cloud9 op koers naar record in de LCS

Cloud9 is op koers naar een record in de LCS. Het team blijft immers winnen en staat inmiddels op een 10-0 score tijdens deze spring split. Afgelopen weekend werd er gewonnen van CLG en Immortals. Immortals verloor ook nog eens van Dignitas en maakte een duik naar beneden op de ranglijst. Komend weekend speelt Cloud9 tegen de nummer twee FlyQuest en nummer vier Dignitas. Kan één van deze teams de winningstreak van Cloud9 verbreken?

Naast de dominantie van Cloud9 in de LCS, is FlyQuest ook bezig aan een goed seizoen. FlyQuest pakte de tweede plaats in eigen hand afgelopen weekend. Er werd gewonnen van CLG en Golden Guardians. De derde plek is in handen gekomen van TSM. Ook TSM wist beide games te winnen. Evil Geniuses en 100 Thieves werden verslagen. Team Liquid heeft nog steeds zijn vorm niet terug van de afgelopen twee jaar. Team Liquid verloor van Evil Geniuses maar wist wel te winnen van Dignitas. De volledige stand kunnen jullie hier vinden.

100 ThievesTSM
Cloud9CLG
DignitasImmortals
FlyQuestGolden Guardians
Evil GeniusesTeam Liquid
ImmortalsCloud9
Golden Guardians100 Thieves
CLGFlyQuest
TSMEvil Geniuses
Team LiquidDignitas

Komend weekend hebben we weer een aantal leuke games in de LCS. Zoals gezegd speelt Cloud9 tegen de nummer twee FlyQuest en nummer vier Dignitas. FlyQuest neemt naast Cloud9, het ook nog op tegen Dignitas. TSM treft Team Liquid en CLG komend weekend. Weet Team Liquid inmiddels zijn oude vorm terug te vinden? En zo ja kan het teams als TSM en 100 Thieves verslaan? Immortals speelt tegen Golden Guardians en CLG. Kan Immortals weer terug in de top drie komen? Of gaat Dignitas een gooi doen naar de top drie?

LCS speelschema week 6

FlyQuestCloud9
TSMTeam Liquid
Golden GuardiansImmortals
100 ThievesEvil Geniuses
100 ThievesTeam Liquid
DignitasFlyQuest
CLGTSM
Evil GeniusesGolden Guardians
ImmortalsCLG
Cloud9Dignitas

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation