1 maart 2024

PlayStation Plus games voor de maand maart

De maand februari is bijna voorbij en dus is het weer tijd voor de nieuwe PlayStation Plus games. Voor de maand maart krijgen we weer een tweetal geweldige games op gratis te spelen als je een PlayStation plus member bent. Vanaf 3 maart kan je deze games aan je bibliotheek toevoegen.

Hieronder de lijst van maart 2020:

De gratis Playstation Plus games van november zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan. Op 2 maart verdwijnen de onderstaande games.

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van maart 2020? Laat het ons weten in de comments hieronder!
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal