PlayStation Plus games voor de maand maart

De maand februari is bijna voorbij en dus is het weer tijd voor de nieuwe PlayStation Plus games. Voor de maand maart krijgen we weer een tweetal geweldige games op gratis te spelen als je een PlayStation plus member bent. Vanaf 3 maart kan je deze games aan je bibliotheek toevoegen.

Hieronder de lijst van maart 2020:

De gratis Playstation Plus games van november zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan. Op 2 maart verdwijnen de onderstaande games.

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van maart 2020? Laat het ons weten in de comments hieronder!
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation