Path of Exile: Delirium expansion bijna hier

Grinding Gear Games kondigt Path of Exile: Delirium aan. De laatste uitbreiding van de hit ARPG komt medio maart.

Grinding Gear Games heeft vandaag aangekondigd dat het de volgende uitbreiding van hun hit ARPG, Path of Exile: Delirium op de pc zal lanceren om 12 uur ’s middags PST (voor ons is dit 9 uur in de avond) op 13 maart 2020 met de PlayStation 4 en Xbox One versie beschikbaar de volgende week.
Sinds de lancering in 2013 staat Path of Exile bekend om zijn opwindende actiegevechten met risico / beloning compromissen en zijn ongelooflijk diepe karakteraanpassingsopties. The Path of Exile: Delirium expansion zal de grenzen van beide systemen dramatisch verleggen.

In de nieuwste expansion, terwijl je de Mirror of Delirium aanraakt, verandert de realiteit in mist en verschijnen je ergste nachtmerries voor je ogen. Delirium introduceert tientallen dodelijke monster modifiers, veel nieuwe bazen en gruwelijke demonen die op de loer liggen binnen zeldzame en unieke monsters. Ontmoetingen kunnen nu worden gespeeld onder de effecten van Delirium, waardoor hun moeilijkheidsgraad en beloningen aanzienlijk toenemen.

Belangrijkste kenmerken zijn:

  • Download en speel gratis, maar betaal nooit om te winnen
  • De Delirium Challenge League
  • Met de nieuwe Delirium Cluster Jewels kun je je passieve vaardighedenboom dynamisch uitbreiden
  • Vier nieuwe vaardigheden en drie nieuwe ondersteunende edelstenen. Waaronder Kinetic Bolt, een nieuwe fysieke vaardigheid toverstok en Bladeblast, die bladen ontploft die door andere vaardigheden zijn gecreëerd.
  • Dertien nieuwe unieke items, waaronder een cosmetische set van apparatuur en veel nieuwe unieke juwelen
  • Talrijke verbeteringen aan het eindspel van Conquerors of the Atlas
  • De Metamorph uitdagingencompetitie van december is geïntegreerd als kern spelinhoud

Bekijk meer nieuws en reviews op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation