Background

Venom 2 krijgt eindelijk datum

venom 2 tom hardy

op 25 juni 2021 is het dan eindelijk zover. Venom 2 zal op het witte doek te zien zijn voor alle fans en nieuwkomers. Sony kondigde dit aan in een Tweet met een korte teaser van de titel.

Iedereen heeft last van het Corona virus, maar gelukkig komt Venom 2 pas volgend jaar uit. De datum werd bekendgemaakt in een Tweet op de Twitter van Sony Pictures. Verder is er nog zo goed als niets bekend over de nieuwe film. Bekijk de Tweet hier beneden. We zullen hopelijk snel meer te weten komen over de film!

De eerste Venom had Tom Hardy in de hoofdrol staan. Venom: Let There be Carnage zal geen uitzondering zijn in het kiezen van een pakkende cast. De film werd eigenlijk oktober dit jaar nog verwacht, dat gaat dus helaas niet door. Heel veel films leiden onder de rare tijden waar wij ons in bevinden. Zo werden James Bond en Wonder Woman ook uitgesteld.

Wat vind jij van het feit dat Venom 2 volgend jaar uit gaat komen?  Ben je enthousiast, duurt het te lang? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation