Background

Funimation onthuld online Anime conventie

Funimation Con 2020 Logo

Het is een turbulente en vooral rare tijd voor iedereen. We proberen allemaal te wennen aan de nieuwe situatie en sommige dingen voelen al alsof het altijd zo is geweest. Ook conventies, optredens en scholen over de hele wereld worden online gegeven. Funimation blijft daarin niet achter.

Funimation heeft aangekondigd dit jaar hun allereerste Anime conventie te geven, volledig online! Het evenement zal plaatsvinden op 3 en 4 juli. Colin Decker, de generale manager van Funimation, laat weten dat er weinig tot geen reden is om het volledig af te blazen. Tuurlijk, het zal nooit zo groots zijn als een real life conventie, maar het is zeer tof dat Funimation toch iets probeert te doen voor de fans. De conventie zal gevuld worden met Anime releases, aankondigingen, cosplay en veel meer! Ook zullen meet & greets online gehouden worden. Er zijn meerdere panels die voor iedereen gratis te bekijken zullen zijn. Het enige nadeel, is dat het evenement locked zal zijn. Alleen Noord-Amerikanen zullen live mee kunnen doen. Het voordeel: Veel zal later terug te bekijken zijn voor onder andere ons kleine landje.

Het is allemaal niet ideaal, toch probeert onder andere Funimation er het beste van te maken. Welke online evenementen heb jij recentelijk meegemaakt of ga jij nog meemaken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk de video’s voor de conventie binnenkort op YouTube, of probeer het even met een VPN ;).

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation