Background

Final Fantasy 7 Remake deel 2 nog in concept fase

FF7R

Met de release van Final Fantasy 7 Remake in april wat een echte rollercoaster vol avontuur was, staan fans te springen voor het volgende deel. Helaas voor de fans is deel 2 nog steeds in de concept fase.

Wie het einde van Final Fantasy 7 Remake heeft gezien zit nu met waarschijnlijk meer vragen dan antwoorden. Antwoorden die wij graag willen zien, gelukkig worden sommigen van deze vragen beantwoord in de FF7R Ultimania. Voor wie de Ultimania niet kent, het is een boek met daadwerkelijk alle informatie van het spel. waarin alles van enemies, items en quests tot lore haarfijn wordt uitgelegd. In dit boek staan ook nog verschillende interviews met de ontwikkelaars.

Een van deze interviews was met Co-producenten Motomu toriyama, Naoki Hamaguchi, en battle director Teruki Endo. In het interview gaan de mannen in op de gebeurtenissen van FF7R deel 2 na het verhaal in Midgar.

Hamaguchi vertelt dat zij slechts ruige conceptuele ideeën hebben, maar nog niets besloten is. Toriyama was verantwoordelijk voor Midgar in het origineel(PSX) maar herrinert zich niet veel van wat zich daarna afspeelt. De twee producten waren het in ieder geval eens dat deel 2 zich moet focussen op de wereld buiten Midgar. Hoe de wereld map hierdoor zal functioneren is nog niet duidelijk. Het duo vertelt dat de manier waarop de wereld moet worden opgebouwd de echte uitdaging is. In tegenstelling tot deel 1 willen ze de speler meer vrijheid geven zonder dat dit ten koste gaat van het verhaal.

Op het einde van het interview vertelt Endo dat hij nog meer betrokken is bij het gevecht systeem dan ooit tevoren. Volgens hem kunnen wij een nog beter systeem verwachten met nieuwe designs en elementen.

Je kan het volledige interview onder lezen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation