Background

Schalke 04 heeft eerste winst in de LEC

LEC League of Legends

Schalke 04 heeft afgelopen weekend zijn eerste winst behaald tijdens de summer split van de LEC. Na acht keer op rij te hebben verloren, was het zaterdag verrassend genoeg te sterk voor Fnatic. Is hiermee de comeback van Schalke 04 ingeluid, net zoals dat het geval was in de spring split? Rogue en MAD Lions delen weer de eerste plek op de ranglijst.

Het was een raar weekend in de LEC. De vrijdag verliep redelijk naar verwachting. MAD Lions won van Schalke 04, Fnatic wist weer eens te winnen en versloeg SK Gaming. Rogue pakte de winst op Origen na de langste game van de summer split. En G2 Esports wist met gemak te winnen van Misfits Gaming. Spannendste game was wellicht die tussen Excel Esports en Team Vitality. De game golfde over en weer tussen de twee teams. Het was uiteindelijk Excel Esports die de juiste en beslissende call maakte om de game te winnen.

De zaterdag avond begon volgens de planning. Rogue won van SK Gaming en kwam daarmee weer langszij met MAD Lions op de ranglijst. Team Vitality zette Origen aan de kant en klimt ook op de ladder naar play-offs. Daarna werden we volledig verrast in de games die volgden. Schalke 04 won in de derde game van de avond van Fnatic. De problemen bij Fnatic zijn duidelijk nog niet opgelost. Excel Esports wist in de vierde game G2 Esports te verslaan. En alsof dat nog niet genoeg was, werd de dominante MAD Lions verslagen door Misfits Gaming. MAD Lions en Rogue delen nu weer de nummer één positie. Komend weekend is er geen LEC. Volgende week zijn ze er weer met de vijfde speelweek.

Uitslagen LEC week 4

Excel EsportsTeam Vitality
Schalke 04MAD Lions
SK GamingFnatic
RogueOrigen
G2 EsportsMisfits Gaming
RogueSK Gaming
Team VitalityOrigen
FnaticSchalke 04
Excel EsportsG2 Esports
Misfits GamingMAD Lions

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation