20 februari 2024

Grounded krijgt nieuwe launch trailer

Grounded is een game waar de bugs niet je game verpesten, maar je op willen eten. Deze survivalgame van Obisidian zal op 28 juli verschijnen en krijgt dan ook een toffe launch trailer tijdens de nieuwe Xbox stream!

Obsidian, bekend van onder andere The Outer Worlds, die recent nog naar Nintendo Switch kwam, brengt eind deze maand Grounded uit. Jij bent gekrompen en je moet surviven in wat lijkt op je achtertuin! Je grootste vijanden bestaan uit alles wat nu groots is, en normaliter juist erg klein. Zo zijn lieveheersbeestjes normaliter best vriendelijke en vooral kleine insecten. Dit symbool voor vrede is nu een meedogenloos monster. Ditzelfde geld voor spinnen, die eigenlijk normaal al vrij eng zijn…

Dus, Grounded ziet er in de bovenstaande trailer erg uniek en tof uit. Laat me denken aan dat spel met die mier van vroeger: A Bug’s Life. De game lijkt ook basisbouw-mechanics te bevatten. Deze kan je uitbreiden en bied je veiligheid en inventory. De game ziet er qua grafische stijl ook veelbelovend uit. De stijl past en geeft een beetje die cartoon vibe.

Grounded verschijnt 28 juli voor Xbox One en Windows 10. De game zal ook beschikbaar zijn via Xbox en Windows Game Pass!

 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →