Background

Grounded krijgt nieuwe launch trailer

Grounded is een game waar de bugs niet je game verpesten, maar je op willen eten. Deze survivalgame van Obisidian zal op 28 juli verschijnen en krijgt dan ook een toffe launch trailer tijdens de nieuwe Xbox stream!

Obsidian, bekend van onder andere The Outer Worlds, die recent nog naar Nintendo Switch kwam, brengt eind deze maand Grounded uit. Jij bent gekrompen en je moet surviven in wat lijkt op je achtertuin! Je grootste vijanden bestaan uit alles wat nu groots is, en normaliter juist erg klein. Zo zijn lieveheersbeestjes normaliter best vriendelijke en vooral kleine insecten. Dit symbool voor vrede is nu een meedogenloos monster. Ditzelfde geld voor spinnen, die eigenlijk normaal al vrij eng zijn…

Dus, Grounded ziet er in de bovenstaande trailer erg uniek en tof uit. Laat me denken aan dat spel met die mier van vroeger: A Bug’s Life. De game lijkt ook basisbouw-mechanics te bevatten. Deze kan je uitbreiden en bied je veiligheid en inventory. De game ziet er qua grafische stijl ook veelbelovend uit. De stijl past en geeft een beetje die cartoon vibe.

Grounded verschijnt 28 juli voor Xbox One en Windows 10. De game zal ook beschikbaar zijn via Xbox en Windows Game Pass!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation