E3 2019: Deathloop nieuwe game van Bethesda

Naast alle bekende games en updates komt Bethesda met een gloednieuwe titel: Deathloop. Met een schitterende trailer worden we warm gemaakt op een soort “groundhog day” achtige First Person actie game. Bekijk de schitterende trailer hieronder

https://youtu.be/MXv5IDp8y74
Deathloop vertelt het verhaal van spelers die naar een eiland worden geteleporteerd  waar geen wetten gelden. Daar belanden zij in een eeuwige strijd van twee buitengewone moordenaars. Op dit eiland moet jij de cyclus van van Deathloop zien te doorbreken. Veel informatie is nog niet bekend op het moment. Zodra we meer te weten komen over deze nieuwe game brengen we jullie uiteraard op de hoogte.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation