29 januari 2023

De volgende PS5 games verschijnen ook op PS4

PS5 Spider-Man Miles Morales

Sony weet donders goed dat niet alle Playstation 4 spelers vanaf de eerste dag direct overstappen naar Playstation 5. Gelukkig vallen Playstation 4 spelers niet helemaal buiten de boot als het op nieuwe Sony games aan komt.

In de blog post van Sony maakt het bedrijf bekend dat in ieder geval de volgende Playstation 5 titels ook hun weg banen naar de Playstation 4:

  • Spider-Man: Miles Morales
  • Sackboy A Big Adventure
  • Horizon Forbidden West

De games zijn ontwikkeld voor de Playstation 5 met alle unieke next-gen features van dien. Met name maken ze gebruik van de razendsnelle SSD, nieuwe DualSense features en een hogere framerate. Vanaf dag één zijn bovenstaande titels ook verkrijgbaar voor Playstation 4. De digitale versies van de game bevatten een gratis upgrade naar de Playstation 5 versie. De disc versie bevat ook een gratis upgrade, maar enkel voor de Playstation 5 met disc drive.

Je hebt voor de Playstation 5 de disc van de game nodig als je besluit om de game fysiek aan te schaffen voor Playstation 4.

Laat jij voor wat voor reden dan ook de Playstation 5 nog even links liggen? Dan kan je gelukkig toch nog een aantal PS5 games spelen op je Playstation 4 en altijd verder gaan zodra je de Playstation 5 uiteindelijk in huis haalt.

Spider-Man: Miles Morales en Sackboy A Big Adventure verschijnen gelijktijdig met de Playstation 5 op 12 november 2020. De Playstation 5 verschijnt voor ons echter pas op 19 november. Naar welke PS5 games kijk jij het meest uit?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →