Background

De volgende PS5 games verschijnen ook op PS4

PS5 Spider-Man Miles Morales

Sony weet donders goed dat niet alle Playstation 4 spelers vanaf de eerste dag direct overstappen naar Playstation 5. Gelukkig vallen Playstation 4 spelers niet helemaal buiten de boot als het op nieuwe Sony games aan komt.

In de blog post van Sony maakt het bedrijf bekend dat in ieder geval de volgende Playstation 5 titels ook hun weg banen naar de Playstation 4:

  • Spider-Man: Miles Morales
  • Sackboy A Big Adventure
  • Horizon Forbidden West

De games zijn ontwikkeld voor de Playstation 5 met alle unieke next-gen features van dien. Met name maken ze gebruik van de razendsnelle SSD, nieuwe DualSense features en een hogere framerate. Vanaf dag één zijn bovenstaande titels ook verkrijgbaar voor Playstation 4. De digitale versies van de game bevatten een gratis upgrade naar de Playstation 5 versie. De disc versie bevat ook een gratis upgrade, maar enkel voor de Playstation 5 met disc drive.

Je hebt voor de Playstation 5 de disc van de game nodig als je besluit om de game fysiek aan te schaffen voor Playstation 4.

Laat jij voor wat voor reden dan ook de Playstation 5 nog even links liggen? Dan kan je gelukkig toch nog een aantal PS5 games spelen op je Playstation 4 en altijd verder gaan zodra je de Playstation 5 uiteindelijk in huis haalt.

Spider-Man: Miles Morales en Sackboy A Big Adventure verschijnen gelijktijdig met de Playstation 5 op 12 november 2020. De Playstation 5 verschijnt voor ons echter pas op 19 november. Naar welke PS5 games kijk jij het meest uit?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation