28 februari 2024

Returnal uitgesteld naar 30 april 2021

Returnal

Sony Interactive Entertainment en Housemarque maken vandaag bekend dat hun Roguelike shooter voor Playstation 5 wordt verschoven naar 30 april. De game verschijnt een geruime maand later.

Returnal verschijnt zo’n 6 weken na de oorspronkelijk releasedatum. De nieuwe datum, 30 april, geeft de ontwikkelaar iets meer tijd om de game op te poetsen. Zo kunnen de kwaliteit leveren die je van de ontwikkelaar gewend bent. Zo luidt de aankondiging tenminste.

Returnal voor Playstation 5 brengt ons een aantal toffe features die worden mogelijk gemaakt door de PS5 en de Dualsense. Zo heeft de game haptische feedback voor alle in-game acties. Verkennen van fragmenten en tijdens het vuren van wapens. Het vuren van wapens is ook een geheel aparte ervaring als we de product pagina mogen geloven. Zo wissel je van vizier en van vuurmode door simpelweg de adaptieve triggers van de Dualsense te gebruiken.

Ook zal Returnal gebruik maken van de supersnelle SSD en Tempest 3D audio.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →