Background

Returnal uitgesteld naar 30 april 2021

Returnal

Sony Interactive Entertainment en Housemarque maken vandaag bekend dat hun Roguelike shooter voor Playstation 5 wordt verschoven naar 30 april. De game verschijnt een geruime maand later.

Returnal verschijnt zo’n 6 weken na de oorspronkelijk releasedatum. De nieuwe datum, 30 april, geeft de ontwikkelaar iets meer tijd om de game op te poetsen. Zo kunnen de kwaliteit leveren die je van de ontwikkelaar gewend bent. Zo luidt de aankondiging tenminste.

Returnal voor Playstation 5 brengt ons een aantal toffe features die worden mogelijk gemaakt door de PS5 en de Dualsense. Zo heeft de game haptische feedback voor alle in-game acties. Verkennen van fragmenten en tijdens het vuren van wapens. Het vuren van wapens is ook een geheel aparte ervaring als we de product pagina mogen geloven. Zo wissel je van vizier en van vuurmode door simpelweg de adaptieve triggers van de Dualsense te gebruiken.

Ook zal Returnal gebruik maken van de supersnelle SSD en Tempest 3D audio.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation