20 februari 2024

Returnal aangekondigd voor Playstation 5

Returnal PS5

Sony toont de allereerste games voor Playstation 5 tijdens hun eigen onthullingsevenement. Returnal is één van de Playstation exclusives die later verschijnt voor de next-gen console van Sony.

Returnal combineert actie met roguelike gameplay in een third-person shooter. Spelers moeten overleven op een gevaarlijke planeet die iedere keer veranderd als de speler doodgaat. Spelers kunnen on-the-go switchen tussen verschillende vuur-modi door de adaptieve triggers op de DuelSense. Duik direct terug in de actie als je doodgaat! Met de onderdompelende 3D audio op Playstation 5 wordt de alien wereld om je heen tot leven gebracht. Je wordt geholpen om je als speler te navigeren met de intense combat. Horen waar het gevaar zich afspeelt, gaat je hier goed bij helpen.

Krijg je al Dead Space vibes van het zien van bovenstaande beelden?

Al het Playstation 5 nieuws al doorgelezen? Capcom heeft de nieuwe Resident Evil onthuld: Resident Evil 8. Dit is hoe de Playstation 5 er uit komt te zien. Er komt een gloednieuwe Ratchet and Clank game aan! Rift Apart. Insomniac Games zit niet stil, want er komt ook een nieuwe Spider-Man. Spider-Man: Miles Morales. Guerrilla Games uit Amsterdam toont de eerste beelden van Horizon: Forbidden West op Playstation 5! Groeten uit Japan! Polyphony Digital onthuld Gran Turismo 7! Demon’s Souls keert terug naar Sony’s next-gen console! Meer Godfall? Meer Godfall.

Was het dat? Nee, natuurlijk niet. Check hier al het Playstation 5 nieuws. Kijk jij uit naar Returnal, of een van de andere vele Playstation 5 games? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →