Background

The Witcher 3 Complete Edition gaat uit de Nintendo eShop

The Witcher 3

De complete editie van The Witcher 3 gaat binnenkort uit de Nintendo eShop. In plaats daarvan wordt de basis game met losse DLC aangeboden. Voor een korte periode zijn beide versies nog verkrijgbaar.

Vanaf vandaag kan je The Witcher 3 ook los verkrijgen in de Nintendo eShop. Ook de losse DLC: Hearts of Stone en Blood and Wine zijn los verkrijgbaar. Alle gratis DLC die zijn uitgekomen zitten wél in het basis spel. de The Witcher 3: Complete Edition gaat uiteindelijk verdwijnen uit de Nintendo eShop. De losse versie van de game kost €39,99. Hiermee biedt CD Projekt Red de fans op Nintendo Switch iets meer flexibiliteit indien ze geen interesse hebben in de DLC verhalen.

CD Projekt Red zegt dat er verder niets veranderd. De prijs blijft ook hetzelfde als je het volledige pakket wilt, maar dat lijkt nog niet helemaal te kloppen. De Hearts of Stone uitbreiding wordt nu voor €9,99 aangeboden. Blood and Wine voor €19,99. Waarschijnlijk een prijsfout die mogelijk al gecorrigeerd is tegen de tijd dat je dit bericht leest.

The Witcher 3 verscheen eind 2019 op Nintendo’s hybride console met veel lof. Fans stonden versteld van de magie die het mogelijk maakte om deze ontzettend diepe game te laten werken op zo’n klein apparaatje als de Nintendo Switch. Je levert veel in op de Switch, maar het resultaat was alsnog zeer indrukwekkend.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation