21 mei 2024

Dying Light 2 krijgt woensdag een development update

Dying Light 2

Dying Light 2. Kennen we die game nog? We zagen de game in actie tijdens Gamescom 2018 en Gamescom 2019. We deelden met jou alle details en vertelde je dat je het zelf mocht gaan ervaren in 2020.

Inmiddels is het 2021 en we hebben de wereld van Dying Light 2 nog steeds niet in onze handen. Sterker nog is het bijna radiostilte bij Techland als het aankomt de langverwachte sequel. Die stilte gaat aanstaande woensdag verbroken worden. Er staat een update gepland over de ontwikkeling van de game. Fans die zich hebben aangemeld bij de Discord pagina krijgen het ’t eerst te zien.

Wat Techland precies gepland heeft voor de update is niet bekend. Er is ook nog geen tijdstip bekend gemaakt. Waarschijnlijk is het een bericht waarin het bedrijf zich verontschuldigd voor de lange stilte. Door de wereldwijde pandemie is er natuurlijk nog meer vertraging opgelopen en zien we de game mogelijk ook niet meer in 2021 verschijnen. Wie weet.

Via Twitter reageert het bedrijf al op enkele vragen en bezorgheden van fans. Zo geeft Techland toe de game te vroeg aangekondigd te hebben. Er staat ook geen heel slecht nieuws gepland voor woensdag. Techland is fans niet alvast aan het voorbereiden op een “Sorry, canceled”, bericht.

Onlangs heeft de hoofdschrijver van de game het bedrijf verlaten. Fans begonnen zich ernstig zorgen te maken na dit nieuws.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →