21 april 2024

Het is bijna tijd voor meer Hades

Hades Thumbnail

Hades komt vrijdag uit voor de next-gen Xbox Series S/X en Playstation 5 consoles. De game werd eerder goed ontvangen voor de Nintendo Switch. De Metacritic scores voor de next gen versies komen langzaam binnen en het is bijna tijd voor jouw nieuwe avontuur!

Hades is een roguelike met een boel twists en kwam eerder dit jaar uit voor de Nintendo Switch. De ontwikkelaars hadden nooit verwacht dat de receptie voor Hades zo groots zou zijn. De game stond al langer op de planning om naar next-gen consoles te komen, maar vrijdag is het dan echt zo ver. Wat zeggen de reviews?

Metacritic

De Playstation 5 versie ziet ook langzaam reviews binnenstromen op embargo en de game staat nu op een sterke 92/100 op Metacritic. De Xbox Series versie staat een puntje hoger op 93/100. Beide versies lopen erg subliem op de next-gen consoles en zien er met de hoge resolutie en framerate beter uit dan ooit. Qua gameplay is het al langer bekend dat de game een hoogstandje is met toffe mechanics en features. Wij vonden zelfs dat de Nintendo Switch variant genoeg deed om een 10 te krijgen, lees het hier!

Nu is het vanaf vrijdag aan jou om je nieuwe console te gebruiken voor honderden uren plezier, want de fun factor in Hades is erg hoog! Buiten de reviews waren ook spelers laaiend enthousiast over de Roguelike. Zo ligt de user score gemiddeld op een 90/100 op Metacritic. De game heeft ook aardig wat awards op het label kunnen plakken. Check de next-gen aankondiging nog een keer hier beneden.

Ga jij Hades spelen op jouw PS5/ Xbox Series console? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →