25 februari 2024

Codemasters games nu speelbaar via EA Play

Dirt 5 EA Play Codemasters

EA Play is de abonnementen dienst van Electronic Arts waarmee spelers op Playstation, PC en Xbox voor een vast bedrag per maand een hele waslijst aan games kunnen spelen. Deze lijst is nu iets uitgebreider dankzij de Codemasters overname.

Omdat Codemasters nu van EA is, en we tijdens EA Play Live dus ook de aankondiging zagen van GRID Legends, is de lijst van EA Play titels uitgebreid. Maar liefst 8 Codemasters racegames zijn toegevoegd aan de EA Play lijst waardoor je de volgende titels nu met je EA Play abonnement kunt spelen:

 • F1 2020
 • F1 2019
 • DiRT Rally 2.0
 • DiRT Rally
 • GRID
 • DIRT 5
 • DiRT 4
 • Project CARS (alleen op Playstation en PC)

Voor Xbox spelers met een Game Pass abonnement is dit natuurlijk nóg beter nieuws. Als Game Pass speler heb je vanaf vandaag 5 nieuwe Codemasters titels om mee te spelen zonder extra kosten. EA Play zit namelijk inbegrepen bij Xbox Game Pass. Aangezien F1 2019 en DIRT 5 al speelbaar waren via Game Pass, blijven de volgende titels over:

  • DIRT 4
  • GRID
  • DIRT Rally 2.0
  • DIRT Rally
  • F1 2020

Ga jij aan de slag met één of meerdere van de nieuwe toevoegingen op EA Play of Game Pass?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →