Background

Codemasters games nu speelbaar via EA Play

Dirt 5 EA Play Codemasters

EA Play is de abonnementen dienst van Electronic Arts waarmee spelers op Playstation, PC en Xbox voor een vast bedrag per maand een hele waslijst aan games kunnen spelen. Deze lijst is nu iets uitgebreider dankzij de Codemasters overname.

Omdat Codemasters nu van EA is, en we tijdens EA Play Live dus ook de aankondiging zagen van GRID Legends, is de lijst van EA Play titels uitgebreid. Maar liefst 8 Codemasters racegames zijn toegevoegd aan de EA Play lijst waardoor je de volgende titels nu met je EA Play abonnement kunt spelen:

 • F1 2020
 • F1 2019
 • DiRT Rally 2.0
 • DiRT Rally
 • GRID
 • DIRT 5
 • DiRT 4
 • Project CARS (alleen op Playstation en PC)

Voor Xbox spelers met een Game Pass abonnement is dit natuurlijk nóg beter nieuws. Als Game Pass speler heb je vanaf vandaag 5 nieuwe Codemasters titels om mee te spelen zonder extra kosten. EA Play zit namelijk inbegrepen bij Xbox Game Pass. Aangezien F1 2019 en DIRT 5 al speelbaar waren via Game Pass, blijven de volgende titels over:

  • DIRT 4
  • GRID
  • DIRT Rally 2.0
  • DIRT Rally
  • F1 2020

Ga jij aan de slag met één of meerdere van de nieuwe toevoegingen op EA Play of Game Pass?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation