25 februari 2024

Nintendo Switch krijgt lagere adviesprijs

nintendo switch original

De Nintendo Switch wordt waarschijnlijk bij een aantal retailers goedkoper! Dit komt door het OLED model dat eind dit jaar nog zal verschijnen.

De adviesprijs van de Nintendo Switch zal verlagen van 330 Euro naar 300 Euro. Dit is uiteraard geen significant verschil, maar wel het verschil dat Nintendo wilt maken voor de komst van het OLED model. Het is dan ook pas de eerste price cut die de OG Nintendo Switch gaat zien. Nintendo zal de price cut uiteraard ook nog niet groot maken, om de verkoop voor het OLED model te stimuleren. Zou het bedrijf hun originele model zodanig afprijzen dat het verschil significant groot gaat zijn, dan zullen de OLED modellen misschien ook minder verkopen.

switch oled nintendo
Het nieuwe OLED model

 

Het is dan ook maar een adviesprijs, dus de keuze om hier gebruik van te maken ligt meestal bij de retailers die de Nintendo Switch aanbieden. Deze nieuwe adviesprijs zal een aantal dagen voor de lancering van het OLED model in gaan. Deze verschijnt namelijk op 8 oktober met een aantal toffe specificaties en features.

Nintendo laat weten trots te zijn op het feit dat ze meer dan 89 miljoen units verkocht hebben van het originele en V2 model. Ze zijn dan ook zeker van een succes voor het OLED model. Ga jij deze halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →