20 maart 2023

Crunchyroll krijgt veel meer content

Crunchyroll shirtless Eren Yeager

Funimation gaat een boel content naar Crunchyroll omzetten. Funimation had al een immens grote bibliotheek aan anime series, filmes, OVA’s en mini shows. Vanaf lente 2022 zullen anime fans veel nieuwe en oude shows naar Crunchyroll gaan zien komen!

Crunchyroll wilt hiermee niet alleen hun fan base en beursinhoud vergroten, ze streven er namelijk naar om het anime platform te zijn. Ze willen dat gebruikers alles onder één dak kunnen bekijken, zonder die eeuwige zoektocht naar waar ik nu in gods naam Demon Slayer kan kijken. Crunchyroll weet in ieder geval hoe Monopoly werkt. Zolang ik iedere zondag maar Attack On Titan kan kijken, vind ik het prima.

Crunchyroll belooft dan ook dat de komende lente het grootste anime seizoen ooit zal worden voor de streaming dienst. Er zijn nog wat andere problemen die de app eerst op mag lossen, zoals de casting issues, region issues en meer. Maar, het is mooi om te zien dat het platform contentgericht in ieder geval weet waar ze mee bezig zijn!

Welke serie zou jij graag op de dienst zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook, wij kijken uit naar alle diverse titels! Wil jij graag naar een conventie? Doe hier mee met onze winactie!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →