Background

Crunchyroll krijgt veel meer content

Crunchyroll shirtless Eren Yeager

Funimation gaat een boel content naar Crunchyroll omzetten. Funimation had al een immens grote bibliotheek aan anime series, filmes, OVA’s en mini shows. Vanaf lente 2022 zullen anime fans veel nieuwe en oude shows naar Crunchyroll gaan zien komen!

Crunchyroll wilt hiermee niet alleen hun fan base en beursinhoud vergroten, ze streven er namelijk naar om het anime platform te zijn. Ze willen dat gebruikers alles onder één dak kunnen bekijken, zonder die eeuwige zoektocht naar waar ik nu in gods naam Demon Slayer kan kijken. Crunchyroll weet in ieder geval hoe Monopoly werkt. Zolang ik iedere zondag maar Attack On Titan kan kijken, vind ik het prima.

Crunchyroll belooft dan ook dat de komende lente het grootste anime seizoen ooit zal worden voor de streaming dienst. Er zijn nog wat andere problemen die de app eerst op mag lossen, zoals de casting issues, region issues en meer. Maar, het is mooi om te zien dat het platform contentgericht in ieder geval weet waar ze mee bezig zijn!

Welke serie zou jij graag op de dienst zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook, wij kijken uit naar alle diverse titels! Wil jij graag naar een conventie? Doe hier mee met onze winactie!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation