Background

Apex Legends vanaf vandaag op PlayStation 5 en Series X

Apex Legends PlayStation 5

Apex Legends, de Battle Royale shooter van Respawn Entertainment schiet vandaag vrolijk verder op PlayStation 5 en Xbox Series X. De Next-gen update is beschikbaar.

Xbox spelers hoeven geen extra stappen te ondernemen om te genieten van de Next-gen features van Apex Legends op Series X. Middels Smart Delivery kiest jouw Series X automatisch voor de geoptimaliseerde versie. Je moet wel eerst nog even de update downloaden.

PlayStation 5 spelers kunnen aan de slag met de PS5-versie door via de drie puntjes op de PS4-versie te klikken en dan de PS5-versie te selecteren. Deze zal dan gedownload worden. De PS4-versie kan je na afloop verwijderen uit je bibliotheek.

Wat zijn de next-gen benefits?

Met Apex Legends op Next Gen wordt het allemaal iets vloeiender en scherper als we de officiële communicatie mogen geloven. Voor zowel Xbox Series X als PlayStation 5 geldt het volgende:

  • Speel in 4K resolutie
  • volledige 60HZ gameplay
  • HDR
  • Shadow maps voorzien van hogere resolutie
  • Meer detail zichtbaar in de verte

Xbox Series S spelers plukken alleen de vruchten van puntje 2 en 3 mee.

De aankomende dagen wordt het nog even spannend om te zien of er voor- en nadelen zitten ingebakken in de Next-Gen versies. Waar we verschillende versies van dezelfde competitieve multiplayer game zien, komt dat nog wel eens met wat haken en ogen. Kunnen we ons nog herinneren dat spelers massaal de foilage instelling op lowest zette in PUBG zodat spelers makkelijker te zien waren tussen het gras en rieten velden?

Vooral het laatste puntje kan een interessant discussiepunt zijn. Betekent meer detail in de verte dat andere spelers misschien iets minder snel opvallen? De aankomende dagen zal dit wel uitgebreid besproken worden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation