20 april 2024

Check hier de RuneScape boardgame trailer!

RuneScape boardgame

RuneScape is nu speelbaar op je PC en mobiel, maar is binnenkort ook speelbaar op je tafelblad met RuneScape Kingdoms: Shadow of Elvarg. Het bordspel wordt gemaakt door Steamforged Games in samenwerking met Jagex. De eerste trailer voor de RuneScape boardgame check je hier!

Steamforged Games kennen we misschien al van de Horizon Zero Dawn, Resident Evil, Monster Hunter en Dark Souls boardgames. Maar binnenkort staat de bordspellen maker bekend om het bordspel dat de avonturen van een 20 jaar oude MMORPG tot leven wekt op de keukentafels. Check hier beneden de eerste trailer met een glimp van de wereldkaart, personages, speelkaarten, personagekaarten, questkaarten en nog veel meer!

RuneScape staat bekend om de MMORPG met enorm veel vrijheid. Jij bepaalt waar je naar toe gaat en wat je gaat doen. Houthakken, vissen, quests, monsters verslaan, of op zoek naar de sterkste bazen om betere uitrusting te krijgen. Verbeter je personage en neem het op tegen steeds moeilijker wordende uitdagingen.

In het bordspel is dit niet anders! De trailer laat al enkele voorbeelden zien. Jij kiest welke skills je traint, jij bepaald welke wapens je maakt en welke gebieden je gaat verkennen. Je kunt zelfs een skillcape verdienen en je personage upgraden.

De Kickstarter campagne gaat vanaf 31 mei van start. Je kunt dan voor 10 dagen lang het project steunen middels een van drie beschikbare levels. De goedkoopste variant kost $80 en geeft je het basis bordspel waarmee je een (herspeelbare) campagne kunt spelen van 12 uur. Je krijgt ook de gratis Culinaromancer exclusieve Kickstarter campagne erbij. Check hier alle Kickstarter levels en wat er allemaal bij zit. Ga jij de RuneScape boardgame spelen?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →