Background

PlayStation 5 vanaf vandaag ook 1440P en folders

PlayStation 5 1440P update

Een nieuwe Beta firmware voor PlayStation 5 voegt een beeldresolutie toe van 1440P, nieuwe sociale features en game folders. De nieuwe Firmware update kan nu getest worden en is binnenkort beschikbaar om voor iedereen te downloaden.

Een van de meest gevraagde features sinds de release van de PlayStation 5 is 1440P ondersteuning. Eindelijk lijkt deze feature te komen voor spelers die veel gamen op een monitor. Daarnaast komen er folders om je games te categoriseren. Je kunt maximaal 100 games in één folder plaatsen. En je kunt 15 folders aanmaken. Je kunt als je wilt dezelfde game ook in meerdere lijsten opslaan. Je kunt digitale, fysieke en streaming-games toevoegen aan een lijst.

Er zijn ook een aantal nieuwe social features. Zo kun je nu via een party een verzoek sturen om iemands scherm te zien. Hel handig als iemand even wilt meekijken en jij in de heat of moment niet even naar share-screen kunt navigeren. Je krijgt nu ook een notificatie als je een party joint en iemand speelt een game die je kunt joinen. Via de chat kun je nu ook voice-berichten en stickers sturen.

3D Audio is een grote feature van de PlayStation 5. Als je benieuwd bent naar de verschillen tussen 3D en Stere-audio kun je de twee configuraties nu met elkaar vergelijken in één menu.

PS5 features

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation