Background

Need For Speed: Unbound toont gameplay

Need For Speed Unbound

Need For Speed scheurt vanaf december opnieuw door de straten. In een gloednieuwe video tonen EA en Criterion ons nieuwe gameplaybeelden met een glimp op het Risk & Reward systeem waar de game gebruik van maakt.

De Laatste Need For Speed titels introduceerde allemaal een eigen uniek element. In Heat moest je in de nacht en overdag racen om verschillende ruileenheden te verdienen. Je had beide nodig om verder te kunnen komen. In Need For Speed Unbound lijkt de focus te liggen op gokken Risico en Beloning. Je kunt een wedje maken. Wed tussen rivalen om extra geld te verdienen. Dat geld hebben we uiteindelijk nodig om de snelste wagens te kopen en ze zo ziek te maken als we willen. Wederom is het een ‘started from the bottom now we here’ scenario voor Need For Speed.

In de beelden krijgen we ook een betere blik op de stijl die EA en Criterion gebruiken voor de race-titel. Een realistische uitstraling met getekende elementen voor effecten en personages. De personages lijken regelrecht uit een tekenfilm te komen, terwijl de rest van de game een duidelijke ‘er op getekend’-stijltje toepast. Je weet wel. Zoals we vroeger snorretjes, brillen, baarden en hoorns tekende op personen op poster. Dit idee, maar dan voor effecten zoals bliksem, rookwolken, draaiende wielen en meer voor de auto’s. Zit jij al een beetje voor te genieten na het zien van deze Need For Speed Unbound gameplay beelden?

Vanaf 2 december 2022 is het zover. Dan Scheurt de arcaderacer jouw op PlayStation 5, Xbox Series X|S of PC. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation