25 mei 2024

Black Myth: Wukong krijgt een nieuwe trailer

black myth wukong

Opening night Live leidt voor de zoveelste keer Gamescom in. Dit jaar wederom met een aantal leuke verrassingen. Black Myth: Wukong is één van die toffe games. De ontwikkelaars laten eindelijk wat meer van deze volledige Unreal Engine 5 game zien!

Alhoewel Black Myth: Wukong nog tot in ieder geval 2024 op zich laat wachten, ziet deze nieuwe trailer er enorm vet uit. We zien meer van de vibe en graphics die de Chinese ontwikkelaar Game Science Interactive voor ogen heeft en daarbij ook een kleine blik op de combat.

Het spel put uit de Chinese mythologie en volgt de avonturen van Sun Wukong, de Apenkoning. Met verbluffende graphics en diepgaande gevechten, belooft het een meeslepende ervaring te worden. Black Myth: Wukong werd aangekondigd in augustus 2020 met een spectaculaire trailer die viral ging vanwege de visuele pracht en de belofte van een episch avontuur. Het heeft sindsdien de aandacht van gamers wereldwijd getrokken en wordt verwacht een nieuwe standaard te zetten voor actie-RPG’s. Het heeft enorme Soulslike vibes en dat is voor veel potentiële fans waarschijnlijk enorm fijn. Wij gaan de game op Gamescom spelen en komen terug met onze impressies, voor nu, check deze trailer:

Kijk jij uit naar Black Myth: Wukong? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →