Background

Crimson Desert laat nieuwe gameplay en details zien

Crimson Desert ONL

Crimson Desert, de langverwachte RPG van Pearl Abyss, makers van Black Desert Online, laat tijdens Gamescom Opening Night Live nieuwe gameplay beelden zien. De RPG is kleurrijk en zit bomvol acties en features.

Als we de getoonde beelden van de Opening Night Live mogen geloven belooft Crimson Desert één van de meest feature rijke RPG te worden van deze tijd. We zien beelden van combat, horseback combat, klimmen a la Assassin’s Creed en nog veel meer.

De beschrijving van de trailer luidt als volgt: “Een episch verhaal van overleven met de nadruk op meeslepende vertelling en intense actie, Crimson Desert volgt een groep worstelende huurlingen en de vele personages die hun paden kruisen op het uitgestrekte continent Pywel. Dit is een wereld waar helden worden geboren, maar niet zonder ongelooflijke ontberingen, pijn en doorzettingsvermogen.”

Meer van Pearl Abyss? We duiken al enkele jaren lang in de MMORPG Black Desert Online. Meer daar over? Lees het hier!

De RPG van Pearl Abyss heeft nog geen verwachte releasedatum, maar verschijnt zodra deze klaar is voor release op zowel PC als console. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation