Background

Gamescom ONL gaat minder over nieuwe games

Gamescom komt eraan en dat betekend ook dat Gamescom ONL (Opening Night Live) bijna er is. Een evenement waar nieuwe games aangekondigd zullen worden vergelijkbaar met de E3. Toch zou dit jaar minder gaat om nieuwe games aldus Geoff Keighley.

Gamescom ONL wordt elk jaar aan elkaar gepraat door Geoff Keighley. Deze persoon is al bijna niet meer weg te denken van persconferenties over games en heeft ook zijn eigen succesvolle Video Game Awards, een avond waar developers hun werk in de spotlight komt te staan.

Volgens Keighley is dit jaar Gamescom ONL meer over updates van al bestaande spellen dan over compleet nieuwe games. Specifieker over games die de aankomende 12 maanden zullen gaan uitkomen. In een interview met VGC heeft hij het volgende te zeggen:

“It’s going to be an exciting show with new looks at many announced upcoming games like Alan Wake 2, and Black Myth Wukong,” Keighley said. “This year’s ONL is less about announcing brand new projects, and more about giving fans updates on some of the biggest games due out over the next year.”

Klare taal natuurlijk. Tijdens persconferenties is het normaal geworden dat we veel verassingen krijgen. Het wordt eigenlijk ook wel verwacht! Maar dit jaar gaat het dus iets anders zijn tijdens het evenement.

Genoeg om naar uit te kijken

Dat betekend natuurlijk niet dat je het evenement aan je voorbij moet laten gaan. In het interview geeft de host al aan dat er spellen zullen zijn zoals Alan Wake 2 en Black Myth Wukong. Wellicht krijgen we nog wel updates van Final Fantasy 7 Remake, EA Sports FC 24 of meer!

Wij zijn ook aanwezig tijdens Gamescom. Wat voor games zou jij graag willen zien? Wat verwacht jij van Gamescom ONL? Laat het ons weten in de comments en houdt de website in de gaten voor alles vanaf de beursvloer!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation