Background

intheSpotlight: dagelijks Senua’s Saga: Hellblade II info op X

Senua’s Saga: Hellblade II - Thumb

Net zoals dat wij deze maand de spotlight schijnen op Senua’s Saga: Hellblade II, dropt ook de ontwikkelaar achter de game (Ninja Theory) elke dag iets nieuws over hun langverwachte game.

Gedurende de maand zullen wij deze game op de voet volgen, daarom zullen we deze post geregeld updaten met de dagelijkse posts die Ninja Theory met ons deelt. Dit doen we in de aanloop naar de game die op 21 mei 2024 zal uitkomen voor Windows en Xbox Series X/S.

Ben jij al klaar voor Senua's Saga: Hellblade II?
Ben jij al klaar voor Senua’s Saga: Hellblade II?

1 Mei

Ninja Theory trapt de maand af met een screenshot  van Hellblade II waarin een van de prachtig vormgegeven omgevingen te zien is. Mooie kanttekening is dat de developers (in de comments onder deze post) aangeven dat de game zelfs op de Series S er prachtig uit zal zien.

2 Mei

Ben jij van plan om Hellblade II op de PC te spelen en heb je een ultrawide screen staan dan zal je de game ook in een ultawide resolutie kunnen spelen. De developers delen hierbij een interessant weetje:

Our game camera is anamorphic with a 2.39:1 aspect ratio, meaning on your average display there will be letter-boxing.

– Ninja Theory

3 Mei

Dat Senua’s Saga: Hellblade II een beest van een game gaat worden hadden we wel verwacht, maar de PC requirements liegen er niet om, een dikke PC is nodig om de game goed te kunnen draaien. Op welke settings kan jij de game aan?

4 Mei

Om te zorgen dat de game zo realistisch mogelijk is hebben de developers ervoor gezorgd dat elk aspect van de game van karakters tot de outfits die ze dragen 1 op 1 digitaal worden overgenomen en ingescand.

5 Mei

Ninja Theory is van plan hun motion capture tot een hoger niveau te tillen, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij het maken van de performance capture space is er gebruik gemaakt van grote rigs om een breed scala aan stunt shoots uit te voeren.

6 Mei

Niet alleen de outfits als karakters zijn zorgvuldig ingescand en nagemaakt ook het hout in de game is met de hand gemaakt waarna het op een digitale manier via photogrammetry in de game kan worden verwerkt.

8 Mei

Ástríðr zal een van je metgezellen zijn, Ninja Theory stelt haar alvast aan ons voor.

Ontmoet Ástríðr
Ontmoet Ástríðr

9 Mei

Om de game zo natuurgetrouw te maken is het team afgereisd naar Ijsland.

10 Mei

Wil jij je Xbox Series X|S alvast klaarmaken voor de release van Hellblade II? Dan kan je nu de dynamische background downloaden.

Kijk jij ook al zo uit naar Senua’s Saga: Hellblade II, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation