Background

Unieke kans om Emboar te vangen in Pokémon Scarlet/Violet

Emboar Tera Raid

Dit weekend, tussen vrijdag en maandag heb je een unieke kans om Emboar te vangen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze Pokémon komt normaal niet voor in de Paldea regio.

Emboar komt van nature niet voor in de Paldea regio, dus als je dit monster nog niet hebt middels een eerder evenement of Pokémon Home, is dit jouw unieke kans om de Pokémon toe te voegen aan jouw collectie. Emboar is enkel dit weekend tussen vrijdag 14 juni 2024 02:00 en maandag 17 juni 02:00 te vinden in de zwarte Tera Raid-kristallen. Als je dit weekend geen tijd hebt, dan heb je volgend weekend nog een kans tussen vrijdag 21 juni 2024 02:00 en maandag 24 juni 2024 02:00.

Heb je ‘m verslagen én gevangen? Dan heb je een Emboar met Electric als Tera Type. Je kunt geen andere Tera Type krijgen. Je kunt deze Emboar ook maar één keer vangen per opgeslagen spel. Je kunt wél nog mee doen met de gevechten als je ‘m al hebt, maar je kunt geen nieuwe vangen.

Hoe vind ik de Emboar Raid?

Je vind Emboar in de zwarte Tera Raid-kristallen. Deze kun je alleen zien na het voltooien van bepaalde evenementen na het uitspelen van de game. Vervolgens moet je het laatste Poké Portal News downloaden via de Poké Portal en vervolgens Mystery Gift. Je hebt geen Nintendo Switch Online nodig om dit nieuws te downloaden. Ben je nog niet zover in het spel en wil je mee doen met de Raid via multiplayer? Dan heb je wél Nintendo Switch Online nodig.

Speel jij nog dagelijks Pokémon Scarlet of Pokémon Violet? Ga jij deze Pokémon die normaalgesproken niet in Paldea verschijnt verslaan en toevoegen aan jouw collectie?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation