Background

Kingdom Hearts nu ook verkrijgbaar via Steam

Kingdom Hearts Steam

De gehele Kingdom Hearts trilogie is nu verkrijgbaar via Steam na enkel verkrijgbaar te zijn voor consoles en de Epic Games Store. Voor een kleine maand kan je de games met korting aankopen. De games zijn tegelijkertijd helemaal klaar gestoomd voor Steam Deck zodat je ze zowel op PC als onderweg kunt spelen.

Na een lange Epic Games Store exclusiviteit is de fantasieserie vanaf nu verkrijgbaar via Steam. De iconische Disney x Square Enix avontuurserie gaat al jarenlang mee op de consoles, maar PC en Steam Deck spelers mogen vanaf nu ook aan de slag via de Steam versies. De gehele trilogie is verkrijgbaar in losse games of als gehele bundel. Somige textures in de games zijn verbeterd ten opzichte van voorgaande versies en spelers die aan de slag gaan met Kingdom Hearts 3 krijgen een nieuwe Keyblade genaamd “Dead of Night”.

Dit zijn de Kingdom Hearts bundels op Steam

Handig om te weten, maar als je niet helemaal bekend met met de franchise kan de naamconventie misschien verwarrend overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de volgende bundels te koop zijn:

Alle bovengenoemde delen bevatten ook alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en spin-off titels die horen bij het desbetreffende deel. Het klinkt ontzettend verwarrend als ik die allemaal ga uitschrijven en eerlijk gezegd, is het ook ontzettend verwarrend. Dat doet er niet van af dat het stuk voor stuk enorm charismatische, stijlvolle en actiegevulde games zijn voor zowel jong als oud.

Het eerste deel uit de franchise dateert alweer uit 2002 en inmiddels zijn we 22 jaar verder met een trilogie en een hele boel spin-offs. Op dit moment wacht de hele wereld met smart op meer informatie en beelden van het vierde deel.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation