Background

Borderlands 4 onverwachts aangekondigd

Borderlands 4 Thumbnail

Gamescom 2024 is officiëel geopend met een nieuwe onverwachtse aankondiging van Borderlands 4 door 2K Games. Geen gameplay trailer maar wel een teaser!

Met de recente Borderlands hype kan een nieuwe game niet ontbreken. 2K Games heeft daarom op Gamescom 2024 daadwerkelijk Borderlands 4 aangekondigd.

De popuaire shooter gemixt met RPG kan niet missen in je bibliotheek. Uniek dankzij zijn aparte grafische stijl en unieke post-apocalyptische setting.

Men is al een lange tijd bezig op het internet met geruchten en speculaties over de game, maar vanaf vandaag kunnen de speculaties stoppen.

Borderlands 4 weer door hetzelfde team

Zoals je verwacht, zal deze Borderlands ook weer gemaakt worden door Gearbox Software en uitgegeven worden door 2K Games.

Hetzelfde team achter de vorige games dus, dat belooft alleen maar goeds! Voor Borderlands heeft Gearbox Software de Half-Life én Brothers in Arms games gemaakt. Door de jaren heen heeft het team een hele goede reputatie opgebouwt. Niet alleen door hun eigen games maar ook door het werken aan bestaande franchises zoals Duke Nukem.

Wat is Borderlands?

Borderlands werd vor het eerst uitgebracht in 2009 en introduceerde een goede combi van humor, chaos, creativiteit en explosiviteit. De game werd heel goed opgepakt door gamers dankzij de verslavende gameplay en multiplayer mogelijkheden.

De originele game was zodanig een succes dat de name is uitgebloeid tot een echte franchise. Van verschillende sequels, prequel en zelfs een recentelijk een film!

Tot nu toe wordt Borderlands 2 als top punt beschouwt van de franchise maar Borderlands 3 kwam enigszins in de buurt. Gaat Borderlands 4 deze game eindelijk van zijn troon afstoten?

Ga jij dit jaar naar Gamescom of kijk je lekker mee vanuit je eigen stoel? Bekijk ook onze andere artikelen over Gamescom, zoals de informatie rondom Black Ops 6!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation