Background

Gamescom 2024: preview Disney Epic Mickey Rebrushed

Disney Epic Mickey Thumb

Gamescom 2024 is zoals je misschien wel op onze website merkt geweest en wij zijn nu hard bezig om verschillende content en artikelen voor jullie online te gooien. Disney Epic Mickey Rebrushed hebben wij mogen zien bij THQ Nordic en in dit artikel kijken wij alvast vooruit! 

Disney Epic Mickey – Rebrushed is een remake van de game die destijds is uitgekomen op de Wii. Het spel is volledig vanaf de grond af opgebouwd en voorzien van andere controls om rekening te houden met de controller spelers. Het origineel kwam natuurlijk uit op de Wii met motion controls.

Disney Epic Mickey Rebrushed met een nieuw likje verf

Het is natuurlijk met zo een grote naam als Mickey Mouse waken voor een makkelijke remake. Het team vond het zo een eer om met deze game aan de slag te gaan dat ze above en beyond zijn gegaan. Er is dus veel aandacht besteed aan de levels en ook om nieuwe dingen toe te voegen zonder dat dit ten koste gaat van het origineel.

Theaters

Een voorbeeld hierin zijn de theaterlevels. Waar jij iconische momenten kan spelen. Deze levels zijn in verschillende stijlen steeds, denk bijvoorbeeld aan de Steamboat Willie variant, en geven net een extra dimensie aan deze game.

Vertrouwd, maar anders

Disney Epic Mickey Rebrushed

Tijdens de presentatie hadden de sprekers het erover dat de game als vertrouwd, maar toch anders moest aanvoelen. Met dat het team vaak de opmerking heeft gekregen tijdens Gamescom dat dit net zo speelt als dat ze herinnerde. Maar met de vele toevoegingen die zijn gedaan is dat natuurlijk ook schijn. Het is alleen maar een compliment te noemen dat het lijkt dat ze zo veel content hebben kunnen toevoegen zonder dat de originele visie verloren is gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door intheGame (@inthegamenl)

Disney Epic Mickey Rebrushed lijkt een echte winnaar te worden. 23 september is de game op jouw consoles of pc te spelen. Heb jij ook zo zin in Disney Epic Mickey Rebrushed? Laat het ons weten! 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation