Background

Gamescom 2024: Yars Rising

Gamescom 2024 artikelen zijn in volle gang en wij zitten niet stil om jullie te voorzien van alle artikelen en content die wij hebben mogen spelen tijden dit evenement. Yars Rising heeft ondergetekende mogen spelen bij Atari en in dit artikel vertel ik mijn ervaring ermee!

Yars Rising is een side-scrolling Metroidvania adventure gemaakt door de studio WayForward Technologies. Het spel is een moderne variant op het spel Yars’ Revenge, welk origineel op de Atari 2600 is uitgekomen. Het spel gaat te spelen zijn op de pc en consoles eind 2024.

Volgens Wade Rosen, de CEO van Atari, is Wayforward de beste kandidaat geweest om het spel naar de moderne tijd te brengen!

Yars Rising

Yars Rising

In Yars Rising speel jij het karakter Emi Kimura, een hacker. Jij wordt aangenomen door een mysterieus bedrijf om te infiltreren in ‘shadowy Quotech corporation’. Dit gaat alleen niet helemaal zoals gepland, een game is begonnen.

Platformen op ze best

Wij begonnen de demo zonder echte power-ups. Hoe verder je in het verhaal komt hoe meer mogelijkheden het spel je geeft. Dit zorgt voor een stuk meer snelheid en mogelijkheden in het spel.

Minigames

Tijdens de demo kreeg jij naast het platformen ook nog een aantal hack mini-games die mij erg deden denken aan oudere Atari games. Erg leuk gedaan en zorgt voor afwisseling tijdens het spel.

Voice acting en muziek

Wat tijdens het spelen op viel was dat de voice-acting en muziek heel erg goed in elkaar zaten. Platform spellen hebben natuurlijk goede muziek nodig en Yars Rising stelt hierin zeker niet teleur.

Mijn mening

Tijdens de demo vermaakte ik mij al ontzettend met het spel, van begin tot eind begon je steeds meer te leren over de verschillende vaardigheden die jij kon doen en had ik gewoon een erg goede tijd. Ik kan zeker niet wachten tot dit spel te spelen is op 10 september op de pc en consoles!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation