Background

Warhammer 40k: Darktide mogelijk onderweg naar PlayStation 5

Warhammer 40K Darktide

Warhammer 40K fans eten goed. Althans, dat is als dit bericht blijkt te kloppen. Warhammer 40K: Darktide is mogelijk onderweg naar de PlayStation 5. De game is voorzien van een rating in Taiwain. Vaak resulteert dit in een aankondiging op kort termijn, maar soms gebeurt er ook helemaal niks voor een lange tijd.

Heel veel meer woorden kunnen we er niet om vuil maken. Warhammer 40: Darktide verscheen oorspronkelijk alleen op Xbox en PC en heeft een gemiddelde reviewscore van 74 op Metacritic. De game is nu bijna twee jaar oud, maar het is een perfect moment om de game opnieuw uit te brengen. Gezien het grote succes van Warhammer 40K: Space Marine 2, is dit het uitgerekende moment voor fans van de franchise, of gloednieuwe fans dankzij Space Marine 2, om Warhammer 40K nog verder te verkennen. PlayStation spelers hebben ook laten weten dat ze genoten hebben van de Vermintide games en dus graag zien dat de Darktide game ook naar de PlayStation komt.

Mogelijk dat er binnenkort een aantal PlayStation aankondigingen aankomen. Volgens veel geruchten moet er deze maand, nog vóór de Tokyo Game Show een State of Play verschijnen. Zou Darktide tijdens deze showcase getoond worden voor de PS5?

Meer Warhammer?

Space Marine 2 is nu uit en deze game is wat mij betreft een regelrechte hit. Het vat alles samen wat de PlayStation 3 en Xbox 360 tijdperk zo goed maakte op het gebied van gruwelijke shooter games. Volgens Saber Interactive was dit ook precies het doel van de studio. Lees onze review hier:

Review: Warhammer 40K – Space Marine 2

Nog niet verzadigd. In 2019 speelde we Warhammer: Chaosbane. Ook daar lees je hier een review van!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation