Background

Trust introduceert gaming RGB verlichting

Trust gaming ledverlichting

Trust kondigt een drietal nieuwe producten aan die speciaal zijn ontworpen om jouw game-kamer op te fleuren met ledverlichting. De GXTrust Vybz-verlichting is vanaf nu verkrijgbaar in drie smaken. Een lichtgevend touw, lichtgevende balken en lichtgevende zeshoeken.

Trust gaat de strijd aan met Philips, Govee en Nanoleaf en brengt een eigen lijn op de markt met gaming ledverlichting. Het zijn drie verschillende producten die in verschillende pakketten worden aangeboden. Zo zijn de zeshoeken verkrijgbaar in een Starter Kit met 9 panelen (€129,99) en een Expansion Kit met 3 panelen (€39,99). In totaal kunnen er 21 panelen met elkaar gecombineerd worden. De Lightbars komen ook in een 9-pack (€119,99) en komen met de RGBIC-technologie. Hierdoor heb je altijd een vloeiende overgang van kleuren, ongeacht welke vorm je maakt met de samengestelde balkjes. Ten slotte is het lichtgevende touw 5 meter lang (€79,99) en heb je hiermee de absolute vrijheid om je eigen vorm te maken.

Alle producten uit de line-up komen met 44 vooraf geprogrammeerde lichtstanden en zijn helemaal zelf in te stellen qua kleur, helderheid en effecten. Je kunt ze laten reageren op de muziek en ze zijn ook in te stellen via Google Home en Alexa om je domotica-instellingen compleet te maken.

Je hoeft net per se een handige Harry te zijn om deze lichtkunstwerken te monteren, want alles wat je nodig hebt om er mee aan de slag te gaan zit al in de doos. Je kunt de lichtproducten bevestigen door middel van de dubbelzijdige tape, maar als je dus een ruwe wand hebt, worden er schroeven meegeleverd om de lichten op die manier stevig te bevestigen. Je kunt de lichten vervolgens bedienen via de Trust app, de meegeleverde afstandsbediening of via de knopjes op de panelen zelf. Zoals eerder gezegd, werkt het ook samen met Google Home. “Lamp aan”, kan dus ook al voldoende zijn.

Trust heeft ook een antal video’s online geplaatst die de lampjes in actie laten zien. Bekijk deze hier beneden!

Ga jij jouw game-kamer opfleuren met één of meerdere van deze setjes? Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation