Background

Vampire Survivors krijgt een Castlevania uitbreiding

Vampire Survivors ode to castlevania

Vampire Survivors ontvangt volgende week de grootste uitbreiding tot nu toe. Dat niet alleen, want de uitbreiding staat helemaal in het teken van de meest geliefde vampier-franchise ooit: Castlevania. De uitbreiding verschijnt op alle platformen op 31 oktober en kost maar €3,99.

Vampire Survivors: Ode to Castlevania is de naam en deze verschijnt op 31 oktober voor PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en mobile. De uitbreiding kost zo’n 4 euro en geeft je toegang tot meer dan 20 nieuwe personages, meer dan 40 nieuwe wapens, waaronder 8 zweepjes, meer dan 30 nieuwe liedjes en de grootste arena ooit. Ondanks we letterlijk in het kasteel van Dracula zijn, nog steeds geen enkele vampier te bekennen. Wil jij betuigen hoe erg je houdt van Vampire Survivors of de ontwikkelaren hierachter? Laat dan je bericht achter in hun digitale gastenboekje.

Ode to Castlevania

Wat mag je er van verwachten? Onder andere de volgende personages: Trevor, Richter, Simon en Sonia van de Belmonts. De Belnades, maar ook andere helden waaronder Jonathan Morris en John Morris. Qua wapens zit je ook goed, want je hebt maar liefst 8 nieuwe zwepen, spreuken, magische wapens zoals Alucard’s zwaard, werpbare projectielen en Glyphs. Deze uitbreiding ziet ook de komst van de grootste arena tot nu toe met verschillende verstopte geheimen en sterke bosses.

Ga jij aan de slag met deze uitbreiding voor Vampire Survivors?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation