Need For Speed 2019 wordt woensdag onthuld

need for speed

De nieuwe Need For Speed game wordt aanstaande woensdag, 14 augustus, onthuld. Op de Need For Speed website loopt een timer af naar woensdag 16:00. Waarschijnlijk gaan we een teaser trailer tegemoet van EA’s nieuwe racehit.

Verbaasd waren de fans toen EA liet weten dat hun nieuwe titel in de racing reeks niets getoond zou worden tijdens EA Play of E3 2019. De game staat gepland voor een release in 2019 en EA bevestigde dit nog nadat ze hebben laten weten dat de game niet in juni getoond zou worden. Het lijkt er op dat EA genoeg vertrouwen heeft om de game eindelijk tentoon te stellen. Net op tijd voor Gamescom.

Gamescom 2019 komt er aan en de Opening Night Live zal gloednieuwe beelden een aankondigingen bevatten. Het gerucht ging de rondte dat EA’s Need for Speed re revue zou passeren. Afhankelijk van wat we krijgen te zien zodra de timer afloopt, kan dit wel eens waar zijn. Een teaser trailer, met een full reveal tijdens de Opening Night Live lijkt erg waarschijnlijk.

Uiteraard zal dit allemaal nog moeten blijken. Wij gaan er voor zorgen dat jij niets hoeft te missen van de Opening Night Live. Meer details hierover zullen snel volgen. Tot die tijd kunnen we even vooruit, want woensdag zien we meer over de Need For Speed titel van dit jaar.

Wat hoop jij te zien in EA’s racing game dit jaar? Terug naar de Underground stijl? Toch iets met Shift, of Most Wanted? Laat het ons weten! Aanstaande woensdag om 16:00 wordt de game onthuld op de EA website!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek