30 mei 2024

James Gunn komt niet terug voor Guardians 3

Guardians of the Galaxy regisseur James Gunn en Disney Studios hoge pief Alan Horn hebben rond de tafel gezeten om te kijken of de mogelijkheid nog bestond dat Gunn terug zou kunnen komen voor Vol. 3, maar Disney gaat er nog steeds niet mee akkoord.

Gunn werd ontslagen omdat hij een Tweet postte waarin hij grapjes maakte over verkrachting en pedofilie, alhoewel deze Tweets alweer een aantal jaartjes geleden werden gepost, is Disney er alsnog niet blij mee. Dave Bautista (Drax) heeft al gezegd dat als Gunn niet terug komt, dan hij ook niet terug zal komen.
Niet alleen Bautista steunt zijn regisseur. Ook castmates Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Bradley Cooper, Sean Gunn, Vin Diesel, Pom Klementieff en Michael Rooker hebben getekend om Gunn te steunen. Wat dit precies in zal houden voor dit derde deel is maar de vraag. Disney reageert met…

“There is little due process in the court of public opinion. James is likely not the last good person to be put on trial. Given the growing political divide in this country, it’s safe to say instances like this will continue, although we hope Americans from across the political spectrum can ease up on the character assassinations and stop weaponizing mob mentality.”

Afbeeldingsresultaat voor james gunn 1920x1080
Wat hoop jij voor de toekomst van de Guardians of the Galaxy en hun samenwerking met James Gunn? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →