25 februari 2024

De nieuwe kerstweekend kortingen van de PlayStation Store beginnen vandaag

Vandaag is op het PlayStation Blog bekend gemaakt hoe de kerstaanbiedingen er dit jaar uit gaan zien.

Afgelopen jaren had Sony de 12 Deals of Christmas. Het lijkt erop dat deze 12 deals niet terug komen. Sony gaat het dit jaar blijkbaar compleet anders aanpakken. Dit jaar zullen er drie weekenden met aanbiedingen zijn. Vandaag begint het eerste van drie weekenden met een lijst aan top games die in prijs verminderd zijn. Flinke kortingen op Battlefield V, Dark Souls III, Resident Evil VII: Biohazard, Uncharted: The Lost Legacy en meer. De volledige lijst aan games kun je onderaan dit artikel vinden.
Elk weekend zullen er verschillende games in de aanbieding zijn. Let wel op! Deze aanbiedingen zijn maar van korte duur. De kortingen van dit weekend zullen op 3 december weer aflopen. Wil jij gebruik maken van deze aanbiedingen ben er dan snel bij.
Hieronder vind je de volledige lijst van games die dit weekend in de aanbieding zijn: