De nieuwe kerstweekend kortingen van de PlayStation Store beginnen vandaag

Vandaag is op het PlayStation Blog bekend gemaakt hoe de kerstaanbiedingen er dit jaar uit gaan zien.

Afgelopen jaren had Sony de 12 Deals of Christmas. Het lijkt erop dat deze 12 deals niet terug komen. Sony gaat het dit jaar blijkbaar compleet anders aanpakken. Dit jaar zullen er drie weekenden met aanbiedingen zijn. Vandaag begint het eerste van drie weekenden met een lijst aan top games die in prijs verminderd zijn. Flinke kortingen op Battlefield V, Dark Souls III, Resident Evil VII: Biohazard, Uncharted: The Lost Legacy en meer. De volledige lijst aan games kun je onderaan dit artikel vinden.
Elk weekend zullen er verschillende games in de aanbieding zijn. Let wel op! Deze aanbiedingen zijn maar van korte duur. De kortingen van dit weekend zullen op 3 december weer aflopen. Wil jij gebruik maken van deze aanbiedingen ben er dan snel bij.
Hieronder vind je de volledige lijst van games die dit weekend in de aanbieding zijn:

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation