27 februari 2024

Anthem tijdelijk speelbaar in Alpha op 8 en 9 december

Anthem verschijnt volgend jaar in februari pas, maar de game is dit jaar nog speelbaar voor het grote ‘publiek’. De kantzijde hiervan is dat dit niet geld voor het grote publiek, maar slechts een klein gedeelte.

Anthem zal namelijk een kleine playtest krijgen op 8 en 9 december. De game zal hierbij op 8 en 9 december speelbaar zijn voor in totaal 12 uur. Er zijn vier speelsessies van drie uur per keer. Wil jij je opgeven voor deze Closed Alpha? Surf dan snel naar deze pagina en meld je vandaag nog aan.
Om je aan te melden voor de speeltest dien je in te loggen met je EA account. Vervolgens kies je je jouw gewenste platform uit. De alpha zal zowel op PC, Playstation 4 als Xbox One speelbaar zijn. Zodra je je platform gekozen hebt kan je je gewenste speeltijden selecteren. Ten slotte dien je nog een kleine vragenlijst in te vullen om je aanmelding te voltooien. Indien je bij de selectie zit wordt je van te voren gecontacteerd via de mail en kan je de game alvast downloaden.
Spelers die toegang krijgen tot de Alpha mogen echter geen informatie delen hierover. Je mag de game niet streamen, of opnemen voor een video. De gesloten alpha is volledig vertrouwelijk. Let hier dus op. Indien je de game wilt spelen op Playstation 4 heb je een actief Playstation Plus abonnement nodig. Dit geldt hetzelfde voor Xbox One met Xbox Live Gold. Je hebt geen EA Access, Premier Access of pre-order van de game nodig om kans te maken om de alpha te spelen.
Kijk jij uit naar Anthem? 22 februari zal de game verschijnen. Ga jij je opgeven voor de speelsessies van 8 en 9 december? 

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →