Fear the Dark Unknown krijgt nieuwe gameplay video

Dreamlight Games presenteert een nieuwe gameplay video van Fear the Dark Unknown met James Sullivan in de hoofdrol.

Als preview van de eerste officiële trailer. En een paar weken nadat ze ons hun eerste gameplay video met in de hoofdrol Chloe Sullivan hebben laten zien. Presenteert Dreamlight Games een nieuwe video met de focus op de andere protagonist van Fear the Dark Unknown: James Sullivan.
In deze video zien we nieuwe locaties en wat lijkt de ontmoeting te zijn met een mysterieus meisje. Victoria Beresford is volgens hun officiële website de vijfde dochter van de familie Beresford. Tevens is ze eigenaar van een vreemd geheim over het landhuis en wat er gebeurt met zijn inwoners.

Van wat in sommige scènes te zien is, zullen we ook ontmoetingen hebben met een angstaanjagend wezen. Hoewel we niet weten of het een terugkerende vijand zal zijn of dat hij slechts af en toe verschijnt, en als we in staat zullen zijn om te vechten met hem. Ten slotte herinnert de laatste scène ons aan de donkere wereld die we in de eerste Silent Hill zagen. Wat de invloed bevestigt die, volgens de ontwikkelaars, deze saga had op het project.
Fear the Dark Unknown heeft twee speelbare personages, James en Chloe Sullivan, met een geschatte duur van zes uur voor elk personage, waarin we verschillende evenementen zullen leiden, maar met de gemeenschappelijke nexus van hoe samen te ontsnappen uit het Beresford mansion.
De game van Dreamlight Games staat op dit moment nog gepland voor midden 2019 op de pc en eind 2019 op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation