24 mei 2024

Unboxing: Loot Crate – Transformation

Vandaag unboxen we de Loot Crate van februari 2019 met thema Transformation. De franchises in deze crate zijn: Adventure Time, Naruto Shippuden, Transformers en Marvel.

Wie zich afvraagt waar de Loot Crate van januari is, dat weet ik ook niet. Deze is helaas (nog) niet bij mij aangekomen. Mocht deze nog verschijnen dan zal ik die zeker plaatsen. Maar goed, laten we deze crate eens gaan uitpakken.
Nice! Wat direct opvalt is een beeldje van The Hulk. Ben benieuwd hoe deze eruit ziet! En een doos zonder optekening, wat zou daar in zitten?
Loot Crate
Zoals altijd beginnen we eerst met het t-shirt. Het is een t-shirt van Adventure Time. Zelf kijk ik Adventure Time niet en heb dan ook geen idee wat er allemaal opstaat. Snel door naar het Hulk beeldje!
Loot Crate
Dit beeldje is super en gaat ook direct mijn collectie in. Deze is nog best zwaar. Erg fijn, zo valt hij niet snel om.
Loot Crate
Als we nogmaals in de doos kijken zien we ook een Transformer en een pin.
Loot Crate
Zodra we de zwarte doos optillen voelt die best zwaar aan. Het blijkt dan een glas van Naruto Shippuden te zijn. Kwaliteit van het glas is robuust.
Loot Crate
De transformer blijkt een oversized trading card te zijn. Geen idee wat je hiermee moet. Helaas waardeloze filler.
Loot Crate
De pin is deze maand van Alita: Battle Angel.
Loot Crate
Dit keer kun je de doos veranderen in een Hulk vuist.
Loot Crate
Het thema van de Loot Crate van maart is Cosmic. De franchises in deze crate zijn: Captain Marvel, Alien, Lost in Space en een secret franchise.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.