20 april 2024

Just Cause 4: Dare Devils of Destruction komt eraan

Bereid je voor op een adrenaline aangedreven avontuur in de gloednieuwe Dare Devils of Destruction DLC voor Just Cause 4.

Bekijk hieronder de Dare Devils of Destruction trailer:

Voltooi nieuwe missies om meer dan 16 volledig nieuwe bewapende voertuigen te ontgrendelen die je in een oogwenk kunt inzetten. Ervaar nieuwe niveaus van vernietiging, aanvalsmissies op nooit eerder vertoonde manieren, gebruik nieuwe tactieken tegen de Black Hand en veroorzaak pure chaos in de wereld van Solis.
Vloer het gaspedaal, verdien het respect van rivaliserende bendes en ga de strijd aan in drie dodelijke challenge modes in 15 explosieve nieuwe missies.
Dare Devils of Destruction

De drie challenge modes:

Survival: race door een verzameling van landmijnen, sloop ballen en ringen van vuur in deze ultieme race om te overleven. Vernietig obstakels onderweg en race naar de checkpoints om de overwinning veilig te stellen.
Rampage: beheers de kunst van vernietiging en creëer een bloedbad in deze explosieve arena. Verander doelen en rivaliserende bestuurders tot schroot om de hoogste score te halen.
Run: rijd door extreem weer en word meester in high-speed stunts in Run. Vernietig je rivalen met een verscheidenheid aan wapens terwijl je de finish probeert te halen.
Dit is de eerste van drie explosieve over-the-top DLC packs in de Dare Devils, Demons and Danger Expansion Pass. Elk pakket zal meer voertuigen, nieuwe modi, wapens en activiteiten bevatten die de Just Cause 4 sandbox nog uitgebreider, gekker en zelfs extremer maken. Elk pakket zal naadloos integreren met de game en nieuwe ervaringen en verbazingwekkende vernietigingsinstrumenten toevoegen.
Dare Devils of Destruction DLC zal op 30 april uitkomen. Gamers die de Gold Edition hebben gekocht zullen 7 dagen eerder kunnen genieten van de nieuwe DLC